Thursday, March 22, 2007

Kort omtale av Café Sting i Stavanger

Her kommer en kort omtale av Café Sting i Stavanger som spiseplass. Vi har besøkt denne lille restauranten over flere år og denne plassen har som regel vært en sikker vinner dersom man ønsker et kjapt, godt og lite måltid. Café Sting ligger ved Valbergtårnet og det er mulig å lese mer om plassen og sjekke menyen deres på hjemmesiden http://www.cafe-sting.no/ . Det er ikke store plassen og det kan derfor være vanskelig å få plass her. Det er også en populær plass for å ta seg en øl eller et glass vin. Plassen er uformell og her er det bare å bestille ved disken så får man maten servert ved bordet.

Vi var innom Sting i forrige uke og selv om det var starten på Stavanger Vinfest hadde vi ikke problemer med å få bord. Nikki gikk for en grillet italiensk svinekotelett mens jeg tok salat med grillet kyllingbryst. Maten kom overraskende raskt og Nikki var fornøyd med sin kotelett. Det eneste problemet var at Sting ikke har skarpe biffkniver og dermed måtte det en del riving og sliting for å få av kjøttet fra beinet :-) Min salat var også veldig god med mye kylling, marinerte portobello sopp osv.

Sting har forresten en kult konsept når det gjelder vinservering. Man kan faktisk kjøpe vin på vekt! De hadde ikke så mange viner å velge mellom men man kan altså velge hvor mye vin man vil ha i glasset og man betaler i henhold til vekten. Så jeg benyttet anledningen til å ta meg et lite glass med en italiensk rødvin og et lite glass med spansk rødvin.

Jeg anbefaler kyllingvingene til Sting. De lager de med en utrolig god, strerk og ”sur” saus...akkuratt slik vi liker den.

Konklusjon: Sting er fremdeles en sikker vinner dersom du ønsker en liten matbit i uformelle omgivelser :-) Men husk på at det kan være vanskelig å få plass og menyen er litt begrenset.

No comments: